PIZZA ROMA HERENT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2676 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Roma Herent. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 22:50 Lekkere broodje met kaas. Maar het brood van kebab mag wat krokanter /harder zijn . Is veel te soft nu.
19 nov 2022 om 21:12 We hebben 2 uur moeten wachten op onze afhaalmaaltijd
19 nov 2022 om 12:20 De bezorgtijd is in mijn ogen lichtjes ( understatement) uit de hand gelopen. Ik heb tweemaal gebeld om te horen dat het heel druk was. Bij levering zelfs geen excuses. Dan had ik nog penne ipv spaghetti. Ik bestel hier niet meer.
19 nov 2022 om 11:12 Laat geleverd.bestelling verwisseld. En dan was het nog niet de juiste bestelling
11 nov 2022 om 22:16 Deze keer iets minder tevreden. Lange levertijd terwijn op de app stond 35-55min. Het waren er 75min Verkeerde bestelling geleverd, na 40min wel nieuwe gekregen
10 nov 2022 om 16:42 Iets verder van onze woonplaats maar bewust uitgekozen voor zijn goede pizza's
6 nov 2022 om 21:40 Vriendelijke bezorging, en op de tijd zoals aangegeven bij bestelling, maaltijd was nog warm. Helaas waren de frieten bij het kapsalon niet genoeg gebakken.
29 okt 2022 om 6:27 Lekkere scampi gegeten en mooi op tijd. Top! Nog goed warm ook
23 okt 2022 om 21:04 eten was niet warm maar licht warm meer koudachtig.
22 okt 2022 om 11:07 Eten was lekker en bezorging super snel
21 okt 2022 om 22:11 Heel lekker eten, pizza’s nog lekker warm. vriendelijke bezorging.
21 okt 2022 om 19:58 Al sinds lange tijd een vaste klant. Maar deze keer was de order minder van kwaliteit. Kaas was niet gesmolten. Fritten waren koud in het kapsalon. Spijtig want normaal hebben wij hier een goede service.