PIZZA ROMA HERENT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Roma Herent. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:56 Arrivé froid. La Commande livrée ne correspondait pas à ce que j'ai commandé et arrivé très froid. Deçu je ne commanderais plus.
27 jan 2023 om 23:55 Koud en laat geleverd
21 jan 2023 om 6:00 Top
15 jan 2023 om 21:29 We hadden ons eten al RUIM op voorhand aangegeven (meer dan 2u op voorhand) Half uur te laat geleverd! Er werd een pizza gevraagd zonder ajuin… er lag ajuin op… De 4 Kazen pizza… de kaas lag allemaal in een hoekje… wilde rit met de brommer?
12 jan 2023 om 9:19 Eten was zeer lekker Was een minpuntje, ik had een 1,5l fles besteld en maar een 0,33l blikje gekregen. De bestelling was ook zzer snel geleverd.
7 jan 2023 om 20:40 Levering en pizza perfect, lookbroodjes konden enkel iets beter
6 jan 2023 om 23:45 Bezorging was heel goed. Ik had gevraagd om te bezorgen vanaf 21u30 en stipt om 21u30 waren jullie er al met mijn pizza. Dikke pluim voor de bezorging en het eten was deze keer ook weer super lekker.
6 jan 2023 om 23:33 Vorige keer lang moeten wachten op bestelling, maar vandaag snel warm en goede prijs kwaliteit!
5 jan 2023 om 20:57 lekkerr!
24 dec 2022 om 21:25 Lekker en snelle levering
18 dec 2022 om 21:04 Beste kapsalon van Herent/Leuven maar 2uur wachten is wel lang
14 dec 2022 om 21:53 Eten was koud, Bezorging was snel.